UA-116544290-1
GEURMOODIES®

Sensationele geuren als mood changer
 

Over mij

 Als ingenieur (HTS - Analytische chemie) en door mijn carrière ben ik steeds deskundiger geworden in geuren. Nadat ik in de voedingsindustrie met smaken en kleuren gewerkt heb ik mezelf toegelegd op geuren en geurassociaties.

Naast de noodzakelijke chemische processen is mijn passie komen te liggen op de energie en emotionele binding welke mensen met geuren opbouwen. Geur ligt diep in onze hersenen verankerd. Bij het ontwikkelen van GEURMOODIES® komen mijn geurinteresse, vaardigheden en passie samen. 

Ik wil dat iedereen zich fijn kan voelen in zijn eigen woonomgeving. Home is where the hart is. De juiste persoonlijke geurbeleving kan hier een mooie bijdrage aan leveren. Zo ontstond mijn zoektocht naar een nieuwe vorm van geurverspreiding, zonder kaarsen, stopcontactdoosjes of stokjes, welke aan ieders persoonlijke verwachtingen kan voldoen. Met GEURMOODIES denk ik dat een ieder een mooie geurreis kan maken.

GEURMOODIES® zijn verkrijgbaar via diverse verkooppunten en natuurlijk via deze website en de Facebook pagina

Veel geurplezier, Iskra