UA-116544290-1
GEURMOODIES®

Sensationele geuren als mood changer
 

GEURMOODIES®

GEURMOODIES geven subtiel een heerlijke geurervaring waardoor je je prettig voelt in elke ruimte waar je hem neerzet. De door jou gekozen geur kan gekoppeld zijn aan een specifieke ervaring of associatie met een bepaalde gebeurtenis welke je als prettig ervaart. Natuurlijk kun je de gekozen geur ook "gewoon" erg lekker vinden en voel je je daarom fijn bij het ruiken van die geur. Elke geur is met zorg geselecteerd en er zullen regelmatig nieuwe geuren bijkomen. Uiteraard kan er voor grotere aantallen een klantspecifieke geur gemaakt worden. 

Een GEURMOODIE is een heerlijk van zichzelf geurende bol.

GEURMOODIES zijn in veel verschillende kleuren met daarbij behorende geuren en de maten L en XL beschikbaar. Hoe meer je er bij elkaar zet hoe sterker de geurbeleving wordt. Waarbij ook het design, al dan niet stijlvol aanvullend gedecoreerd, een welkome aanvulling kan zijn binnen je interieur.


Ik adviseer je hierbij graag! 

Tenslotte is bij het ontwerpen van de GEURMOODIES® rekening gehouden met veiligheid tijdens het gebruik. De geur van de GEURMOODIES komt vrij zonder een stekker in het stopcontact te hoeven steken en zonder een kaars te hoeven branden.

Indien je de geurintensiteit sterker wenst kun je voorzichtig met een botermesje of een ander voorwerp langs de binnenzijde van de GEURMOODIE schrapen, hierdoor neemt de geurintensiteit toe. Doe dit net zo vaak als je wilt om jouw geurbeleving te creëren.

* Waarschuwing: GEURMOODIES® zijn gemaakt van diverse wassoorten en kunnen smelten, gebruik van vuur is niet noodzakelijk en geschiedt op eigen risico. Niet geschikt voor consumptie.